Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất


diễn đàn dân công nghệ thực phẩm, dinh dưỡng người, chế độ dinh dưỡng, download phần mềm dinh dưỡng
 
Trang ChínhTrang Chính  GalleryGallery  Tìm kiếmTìm kiếm  Latest imagesLatest images  Đăng kýĐăng ký  Đăng NhậpĐăng Nhập    

Share | 
 

 Physical Principles of Food Preservation: Second Edition

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin

Sagittarius Posts : 244
Points : 26943
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Empty
Sagittarius Posts : 244
Points : 26943
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Titleb10 Wed Oct 12, 2011 10:09 am » Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Titleb13
Physical Principles of Food Preservation: Second Edition 000a3b52_medium

Marcus Karel, Daryl B. Lund "Physical Principles of Food Preservation: Second Edition, Revised and Expanded (Food Science and Technology)"
CRC | 2003-06-20 | ISBN: 0824740637 | 400 pages | PDF | 3,6 MB

This reference examines the properties,
conditions, and theoretical principles governing the safety and efficacy
of various food preservation, storage, and packaging techniques. The
book analyzes methods to predict and optimize the nutrition, texture,
and quality of food compounds while reducing operating cost and waste.
The Second Edition contains new chapters and discussions on non-thermal processes; the mechanisms of heat transfer, including conduction, convection, radiation, and dielectric and microwave heating; the kinetic parameters of food process operations; freezing technology, using illustrative examples; recent breakthroughs in cryochemistry and cryobiology, and more.

http://www.mediafire.com/?wspfxrm4iawlbt4


Admin
Gia đình Công Nghệ Thực Phẩm

Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Border10 Physical Principles of Food Preservation: Second Edition Border14
Về Đầu Trang Go down
https://congnghethucpham.forumvi.com
Statussss:
 

Physical Principles of Food Preservation: Second Edition

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 

 Similar topics

-
» Food Preservation Process Design
» SWAT 4: Gold Edition (2006/RUS/RePack bởi MOP030B)
» Food, Nutrition and Wellness
» Functional Food Product Development
» Vegetable Oils in Food Technology
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm :: Tài Liệu Học-
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Free forum support | Báo cáo lạm dụng | Thảo luận mới nhất