Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất


diễn đàn dân công nghệ thực phẩm, dinh dưỡng người, chế độ dinh dưỡng, download phần mềm dinh dưỡng
 
Trang ChínhTrang Chính  GalleryGallery  Tìm kiếmTìm kiếm  Latest imagesLatest images  Đăng kýĐăng ký  Đăng NhậpĐăng Nhập    

Share | 
 

 Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin

Sagittarius Posts : 244
Points : 26793
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Empty
Sagittarius Posts : 244
Points : 26793
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Titleb10 Wed Oct 12, 2011 10:02 am » Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Titleb13
Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Hepx6edvt51m_t

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications
Clifford A Hall III, Özlem Tokuolu | CRC Press | 2011-03-30 | 473 pages | English | PDF
Presenting up-to-date data in an easy-to-use format, this comprehensive overview of the chemistry of bioactive components of fruits and cereals addresses the role of these compounds in determining taste, flavor, and color, as well as recent claims of anticarginogenic, antimutagenic, and antioxidant capabilities. It provides detailed information on both beneficial bioactives such as phenolics, flavonoids, tocols, carotenoids, phytosterols, and avenanthramides and toxicant compounds including mycotoxins; aflatoxins, ocratoxin A, patulin, citrinin, cyclopiazonic acid, fumonisin, and zearalenon. A valuable resource for current knowledge and further research, it offers critical reviews, recent research, case studies, and references.

Download
http://www.mediafire.com/?fyduudq6ee9pb2r


Admin
Gia đình Công Nghệ Thực Phẩm

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Border10 Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications Border14
Về Đầu Trang Go down
https://congnghethucpham.forumvi.com
Statussss:
 

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 

 Similar topics

-
» Cereal Straw as a Resource for Sustainable Biomaterials and Biofuels
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm :: Tài Liệu Học-
Free forum | Nghệ thuật | Opera, Nhà hát | ©phpBB | Free forum support | Báo cáo lạm dụng | Thảo luận mới nhất