Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm
Chào mừng bạn vào diễn đàn.
Nhớ đặt câu hỏi hay bất cứ gì bạn muốn
Chúng tôi sẽ tìm kiếm giúp bạn
đăng kí tài khoản để hưởng quyền lợi cao nhất


diễn đàn dân công nghệ thực phẩm, dinh dưỡng người, chế độ dinh dưỡng, download phần mềm dinh dưỡng
 
Trang ChínhTrang Chính  GalleryGallery  Tìm kiếmTìm kiếm  Latest imagesLatest images  Đăng kýĐăng ký  Đăng NhậpĐăng Nhập    

Share | 
 

 Food Preservation Process Design

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin
Admin

Sagittarius Posts : 244
Points : 26948
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Food Preservation Process Design Empty
Sagittarius Posts : 244
Points : 26948
Thanked : 9
Join date : 15/01/2011
Age : 36
Đến từ : Đồng Nai

 
thú nuôi:

Food Preservation Process Design Titleb10 Wed Oct 12, 2011 10:10 am » Food Preservation Process Design Food Preservation Process Design Titleb13
Food Preservation Process Design Leteuopbx9m6_t

Food Preservation Process Design (Food Science and Technology)
Dennis R. Heldman | Academic Press | 2011-03-16 | 368 pages | English | PDF
The
preservation processes for foods have evolved over several centuries,
but recent attention to non-thermal technologies suggests that a new
dimension of change has been initiated.

The new dimension to be emphasized is the emerging technologies
for preservation of foods and the need for sound base of information to
be developed as inputs for systematic process design. The focus of the
work is on process design, and emphasizes the need for quantitative
information as inputs to process design.

The concepts presented build on the successful history of thermal processing of foods, and use many examples from these types of preservation processes. Preservation of foods by refrigeration,
freezing, concentration and dehydration are not addressed directly, but
many of the concepts to be presented would apply. Significant attention
is given to the fate of food quality attributes during the preservation
process, and the concept of optimizing the process parameters to
maximize the retention of food quality


Focuses on three elements of preservation process:
* Kinetic Models for Food Components
* Transport Models in Food Systems
* Process Design Models

Download
http://www.mediafire.com/?cjb943a5k224r1h


Admin
Gia đình Công Nghệ Thực Phẩm

Food Preservation Process Design Border10 Food Preservation Process Design Border14
Về Đầu Trang Go down
https://congnghethucpham.forumvi.com
Statussss:
 

Food Preservation Process Design

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 

 Similar topics

-
» Physical Principles of Food Preservation: Second Edition
» Food, Nutrition and Wellness
» Functional Food Product Development
» Vegetable Oils in Food Technology
» DICTIONARY of FOOD COMPOUNDS with CD-ROM Edited by SHMUEL YANNAI Additives, Flavors, and Ingredients
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
Khoa Công Nghệ Thực Phẩm ĐH NÔng Lâm :: Tài Liệu Học-
Free forum | ©phpBB | Free forum support | Báo cáo lạm dụng | Thảo luận mới nhất